Barion Pixel

Magamról

Pár mondtaban magamról:

 

Gyermekkorom óta a természetes gyógymódok úgy szövik át az életemet, mint az inak. Mesterem Magyarország leghíresebb természetgyógyásza, így tudása életem minden pillanatában ott volt számomra, csak el kellett kezdenem használni.

9 természetgyógyászati szakvizsgával rendelkezem és mind a 9 szakból vizsgabiztos és szakértő is vagyok. Mik ezek a szakok:

– Alternatív Fizioterapeuta (AFI)
– Akupresszőr (AKU)
– Alternatív Mozgás és Masszázsterapeuta (AMM)
– Bioenergetikus (BIO)
– Életmó-Tanácsadó és Terapeuta(ÉTT)
– Fitoterapeuta(FIT)
– Fülakupuktúrás Addigtológus (FÜA)
– Reflexológus (REF)
– Szemtréner (SZT)

+ két extra Alap egyészségügy és alap természetgyógyászati viszga biztos és szakértő

Mellette több egyetemi diploma egészségügy területén és jelen pillanatban is az Óbudai egyetemen Orvostechnikai eszközgyártási és -forgalmazási minőség és megfelelőség biztosítási szakember képzésen tanulok.

A SCIO majd Eductor és most Mandelay Q9 készüléket 2005 óta használom és több mint 20.000 kliens után döntöttem úgy, hogy belevágok az oktatásba és megosztom a tapsztalatimat. Ez a szám minden nap csak emelkedig hiszen aktívan dolgozom a szoftverrel.

Tisztelettel:

Császi András

2023.04.19

 

Először 2004 és 2005 között találkoztam a SCIO-val, majd az Eductor-al és a Mandelay QUEST9-el.

Azokban az években elsősorban klasszikus egészségügyet tanultam, így nehéz volt elfogadni, hogy ez a kis doboz, amely egy laptophoz van csatlakoztatva, hogyan változtathatja meg az emberek életét. Mivel érdekelt, hogy valóban működik-e, a tanulmányaimból adódóan megfelelő fenntartásokkal de belevágtam az utazásba.

 

Mi az eredmény?

Nos, még ma is itt vagyok, és írom ezeket a sorokat. 2005-ben egy thai box versenyre készültem, és meg voltam győződve arról, hogy ha nem árt a készülék és esetleg működik, akkor segíthet a felkészülés során. A sportprogram használata olyan hatással volt, mintha szteroidokat szednék. Ezután az életem egy csapásra megváltozott, és egy új jövő bontakozott ki előttem. 2008-ban részt vettem az első nemzetközi konferencián, ami meghatározó volt az életemben a SCIO-val, az Eductorral, a  Mandelay QUEST9-el, mert úgy döntöttem, hogy tanítani fogok.

 

2009-ben előadóként vettem részt egy budapesti konferencián.

Ahol John Kelsey átadta az oktatási diplomámat. Aztán volt egy hosszú időszak, amikor a hangsúly főként a praxis építésen volt. 2015-ben egy budapesti világkonferencián kerültem szorosabb kapcsolatba a Mandelay Kft. Budapest Home Office (BHO)-val és jelentős fejlesztési projektekben vettem részt. 2016-ban és 2017-ben a világkonferencia egyik előadója voltam, valamint utazó nagykövetként, előadóként több kisebb szemináriumon vettem részt világszerte. Ezen előadások és szemináriumok révén döntöttem úgy, hogy megírom ezt a hiánypótló könyvet a SCIO, Eductor, Mandelay QUEST9 felhasználók számára.

0
    0
    Kosár